perjantai 30. huhtikuuta 2010

KUKKUU osa 2


Lainasin Tyttären järjestelmädikikameraa epämääräiseksi ajaksi. Sen kanssa piti mennä röhnöttämään ensimmäisien skillojen eteen kun niitä nyt sattui löytymään.


Nämä kuvat on otettu viime viikolla mutten kai laiskuuttani ole saanut postailtua. Tulppaanien lehdet on noin kymmenen sentin mittaisia ja näkyi siellä olevan joitain lehtiä jotka ovat raidallisia. Enpä tuota enää muistanutkaan, mitä olen sinne mullan alle iskenyt. Kiva yllättyä joka päivä. :))

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

KUKKUU

On aika herätellä sisäinen puutarhurini. Se onkin nukkunut talviunta melko pitkään. Tarkoitus kyllä oli syksyllä että laitan joka kuukausi ainakin yhden postauksen mutta mutta. Vaan parempi myöhään kuin ei silloinkaan.


Sunnuntaina huomasin ensimmäisen krookuksen kukkivan. Siitä se piti sitten aloittaa se tämän keväinen konttailu kameran kanssa.


Leskenlehdetkin näkyi auenneen. Lapsena sai laittaa pikkukengät jalkaan kun leskenlehdet alkoivat kukkimaan.


Tänään oli jo useampi kukka auennut. Tosin näkyi vain enimmäkseen keltaisia ja valkoisia ja yksi lila, mutta odotetaan hetki niin eiköhän ala muitakin värejä löytymään.


Lunta on vielä pikkuisen mutta kävin jo läpi melkein kaikki kukkamaani. Takapihalle ei vielä ole asiaa kun se on pohjoisen puolella niin kinos von vielä puolenmetrin korkuinen.

Siitä se lähti sanoi Annikki Tähti. Blogihiljaisuus on nyt korkattu ja jatkoa seuraa. Kaikki samat kukathan pitää kuvata joka ikinen kevät. Tosin löytyy niitä uusiakin tuttavuuksia kun maltetaan odottaa.