torstai 9. heinäkuuta 2009

Varjolilja


Sain viime keväänä ystävältäni paljon perennanalkuja ja tämä varjolilja on yksi niistä. Istutin sen pihallani sinne menne aurinko ei koskaan paista eli takapihalle talon varjoon. Kaksi vartta sieltä on noussut ja joka päivä olen kurkkinut mitä siellä tapahtuu. Kunnes tänä aamuna kodinhoitohuoneenovesta vilkaistessani huomasin kauan odotetun tapahtuneen.


Yksi kukka oli auennut ja heti säntäsin hakemaan kameraa ja kumisaappaita. Aamulla on näet satanut kuin saavista. Olipa muuten jotenkin hankala kuvattava tämä kaunotar. Tässä olisi tarvinnut tyttären kameraa, mutta ne ovat nyt Berliinissä molemmat, joten ei auta asiaa.


Toisesta varresta näyttää tulevan ihan jotain muuta kuin valkoista. Ehtiiköhän se aueta ennenkuin loma pukkaa päällensä.

1 kommentti:

  1. Jo kolmas blogi, missä on valkoinen varjolilja... Katselin niitä tänään puutarhaliikkeessä, mutten raaskinut ostaa. Meillä on mökillä punaisia, jollainen tuosta toisesta varjoliljastasi näyttää tulevan. Ehkä uhmaan liljakukkoja ja tuon mökiltä taimen kotipuutarhaan, mutta haluaisin myös valkoisia.

    VastaaPoista