maanantai 26. toukokuuta 2014

TAPAHTUIPA HELMIKUUSSA

Oltiinpa rapsakkaana talviaamuna Pandan kanssa aamulenkillä. Minä kuljeskelin vähän liian ajatuksissani ja Panda juoksenteli irrallaan metsässä.

Eikä aikaakaan, kun VOI KAUHISTUS.

Panda riensi iloisena tervehtimään koiraa, joka oli emännällänsä hihnassa. Ja se ruoja kävi heti kiinni. Siis se koira ei emäntä.
 Tuli reikä tassuun ja kaulaan korvan alle. Ruhjeita kylkeen ja hampaan jälkiä myös takapäähän hännän tyveen.Koirakko asuu tässä meidän lähettyvillä. Vaikka kumpikin käy ahkerasti samassa metsässä, olen tavannu ne siellä vain kerran, vuosi sitten.
Se seeferin kokoinen musta koira ei pidä toisista koirista. Joten emäntä pelkää koko ajan, et se puree jotain, mutta eihän koira tiedä mitä emäntä pelkää, niinpä se katsoo asiakseen puolustaa emäntää. 

Periaatteessahan tää oli mun oma vika, koska mulla oli koira irti. :( Sen jälkeen olen koittanu olla valppaampi, jos Panda on irrallaan metsässä ja ottaa sen hihnaan, jos huomaan tai kuulen ääniä et joku on tulossa.

Olin pieni potilas.
Tästä selviydyttyämme sai Panda vielä hotspotin kaulaansa. Eläin lääkäri arveli, että siellä olis ollu vielä yksi reikä joka oli jäänyt huomaamatta, kun se ei vuotanut verta, ja jonka Panda sitten rapsutteli rikki.

Huono kuva, mut parenpaakaan ei oo.
Tän jälkeen ollaan kohdattu se koirakko pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla kuultiin mustan koiran haukku pihaltansa, kun oltiin lenkillä, Panda alkoi vinkua ja tärisemään. Toisella kertaa tultiin tiellä vastakkain. Oisittepa kuullu kuinka rumasti Panda haukkui mustaa koiraa. Taisi sanoa pari valittua sanaa.

6 kommenttia:

 1. Nämä kuvat tuntuvat niin...,mutta ole silti onnelinen, että sait pitää koirasi. Meidän tutulle kävi niin, että hänellä oli oma, hyvin sun koiran näköinen vanha koira omalla pihallaan ja kun emäntä käänsi hetkeksi katseensa, hän kuull äkkiä kauheaa valitusta ja näkin vain oman koiransa maassa raadeltuna. Hän sokissa, mutta näki erään tutun koiran juoksentelevan ympäristössä. Koira, joka tiedetään ihmisille ystävälliseksi, mutta ei siedä muita koiria. No ensin eläinlääkräiin ja viikko yritettiin hoitaa. sitten armonpiikki, Jossain välissä väsynyt, uupunut emäntä lähti sanomaan vihaisen koiran omistajalle asiasta, mutta tämä tokaisi vain: "Ei ole todisteita."

  Minua pelottaa nyt, sillä tyttäremme koirat ovat usein meillä, kääpiövillakoira ja sheltti, kun he ovat reissussa, että jos emme saa vilkkaita pikkukoiria pidettyä pihalla, vaan ne lähtevät rajan yli tapaamaan mukaleikkikaveria...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjia nämä puremisjutut. Niin onni ettei käynyt pahemmin. Ajateltiin mieheni kanssa, että jos se koira oikeasti olisi halunnut vahingoittaa, niin ei sen olisi tarvinnut, kun ottaa kunnolla kiinni ja ravistaa ja ois ollu nirri pois. Ehkä se sit halusi vaan puolustaa pelkäävää emäntäänsä.

   Toi on paha juttu, jos vihaisen koiran annetaan kulkea irrallaan. Siitä vois ilmottaa viranomaisille. Koirathan pitää kaupunkialueella pitää kytkettynä.

   Poista
 2. Voi kurja! Toivottavasti Panda on nyt kunnossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä. Kyllä Panda on jo oma iloinen itsensä ja haavatkin on parantuneet.

   Poista
 3. Voi hitsi mikä onnettomuus! Paranemista ja nyt sitten vaan lenkuroita remmissä.

  VastaaPoista