tiistai 21. toukokuuta 2013

Mitä eilen tein

Hortoilunoomin pikku apulainen

Kukkii

Marjapensaitten alustasta rikkiksiä... nii o hirrrrveesti

Kahvitauko.. ja apulainen tunki osingoille

Kukan jämät.... nättiän tämäkin

Aho-orvokki
Uhmasin lunssaani ja könysin pihalla rikkaruohosavotassa. Pilvisellä säällä mukavampi hommailla. Ei tuu niin hiki vaikka hiki tuleekin. ;) Kaikkea en jaksanut tehdä. Vielä jäi ruopsutettavaa. Mutta kylläpä päikkärit maistuivan hyvältä työrupeaman jälkeen. Hyvä kun sai ittensä hereille.
Pikkusen oli kisaa tuon koirulin kanssa, että kumpiko se oikeen ruopsuttaa tätä pihaa. Ja mitkä ne onkaan rikkaruohoja. Sen mielestä voikukanlehdet maistui yhtä hyvältä kuin tulppaaninkukkakin.

Ihana auringonpaiste, mutta tänään se taitaa paistaa mun hihaani. Eli laiskotteluks mennee. Haitanneeko tuo? Ei ne hommat siitä mihinkään karkaa. 

Mukavaa tiistaita kaikille.

5 kommenttia:

 1. Hommat ei varmana karkaa :-D
  Samoissa ajatuksissa täälläkin, viime yön unet jäivät niin lyhyiksi että iltapäiväpuudutus uhkaa ja taidan ottaa pienet tirsat ennen iltavuoroa puutarhassa.
  Rikkikset ovat rehahtaneet näinä lämpiminä päivinä valtaviksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu rikkaruohosavottaa olis tiedossa, mut miks se ei oikeen nappaa minään päivänä? ;)

   Poista
 2. Apulaiset ovat selvästi hyötykasvipuutarhureita, kun kaikki maistuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sitä ollaan niin ahkeria ja mikä ettei, täytyyhän kauniita hyvää tuottavista kukista huolta pitää, ettei rikkikset vie niiltä voimia jaksakseen kukkia. Sinulla on kyllä tosi suloinen puutarha apulainen kanssasi, varmasti nauttii yhdessä olosta! Onko teillä lehtokotiloita tai etanoita, meillä niitä riittää tolkuttomasti, kerään niitä kuin puolukoita aina sateen jälkeen. Toki mielummin keräisin puolukoita:)
   Mukavaa viikonloppua teille herttasille:)

   Poista
  2. Meillä ei ole vielä lehtokotiloita pihasta löytynyt. Niitä kyllä on pilvin pimein tuolla ison tien varressa. Toivottavasti eivät löydä tietään pihaan kovin äkkiä.

   Toi mun puutarha-apulainen vois oppia noukkimaan ne rikkikset sieltä kukkapenkistä. ;D

   Poista