lauantai 19. toukokuuta 2012

Tulppani katsaus

Viime syksynä istutettu
Näistä nousi enää kaksi kukkaa

Uskolliset kukkijat, aina yhtä kauniita
Syksyllä istutettua
Tämä pehko pitää uudelleen istuttaa
Mikäs Aku Ankka se siinä?
Puskee puskee
Kirsikkapuun juurelle syksyllä istutettua
Mulla on taas musta-aukko noiden tulppaanien nimissä. Enkä ole löytänyt puutarhavihkoani, enkä myöskään mitään pahviläpysköitä tulpaanipussien kyljistä. Hukassa on, pöh sanon. Sitä paitsi muistelin et mulla piti olla tumman liilan väristäkin uutta tulppaania toisen kirsikkapuun juurella, mut ei vaan oo. Vai onks mulla joku dementia kohkaus? Tahtoo liilaa. Mut piha näyttää ihanalta kun nuo kukkii.

Sitä paitti mää hukkasin myös mun retkipatjani. Tapaan heittää sen tuohon terassille niin on aina heti käytettävissä kun haluaa nurmikolla makkoilemaan kameran kanssa. Epäilen suuresti että tuuli vei sen kun yhtenä päivänä puhuri puhalsi niimpal kauhiasti että  pääkopan sahanpuruistakin pölyt lähti. Tein kyllä kierroksen tontin ympärillä ja tossa tien pätkällä mutta ei vaan löytynyt. Onneksi se ei ollut ainoa retkipatja talossa. Jatkossa kai täytyy kiinnittää se jotenki tai laittaa painoa päälle. Jep.

Leppoisaa päivää kaikille ja kiitos kannustavista kommenteistanne. :)

Edit: Hoksasinpa tsekata viime syksyn postauksia ja sieltä selkis et tuon viimeisen kuvan tulppaanien piti olla liila valkoista Jackpotia. No ei oo kuten näkyy eikä ole ensimmäinen kerta kun värit ei olekaan sitä mitä pussin etiketti lupaa, mut ei toi piparminttupipsankaan väri mikään paha oo. Syksyllä pitää muistaa (?! voiks muka unohtaa) ostaa lillaa, liilaa, liila......... ;D

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania! Mullakin on vähän ongelmia muistaa mitä tuli laitettua perennapenkkiin, piti oikeen tarkastaa viimekesäisistä kuvista mitä siellä pitäis kasvaa, lemmikit oli ylläri, mutta todellakin, kuvien penkominen paljasti että tulin sellasen laittaneeksi perennapenkin kulmaan :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita! Minäkin halauna syksyllä omalle pihalle lisää liilaa:)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniita tulppaaneja! Mullakin on aikeissa syksyllä hankkia lisää liilaa ja vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tulppaanit, olet selvästi askeleen meikäläistä edellä ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikista kommenteista! Ne värit on niin silmänruokaa että. Noissa tulppaaneissa on ainakin mistä valita niin paljon eri vaihtoehtoja on tarjolla. Mutta mukava sen on aina keväällä yllättyä kun ei muista mitä tulikaan syksyllä tehytä. (o_o)

  VastaaPoista