lauantai 5. toukokuuta 2012

Pupuja kukkapenkissä


 Mun kukkapenkkiin ilmestyi jotain pitkäkorvia, mut onneks ne oli vaan ihan pehmo pupuja, eivätkä aikoneet pistää parempiin suihin mun kukkia. Istuvat siinä viime syksynä tehdyssä penkissä haistellen skilloja.


Pieniä kylvöjäkin on tehty. Kelloköynnös on kyllä ollut jo pari viikkoa mullasassa, mutta vielä ei ole mitään näkynyt. Pitäiskö huolestua? Sanottiin kyllä, että kasvaa hitaasti. Aika hidasta on tai sit mää oon vaan malttamaton... no ku ne kukat on niin ihania. Sen lisäksi ruusupapu ja tarhakehäkukka pistettiin multiin. Samaan syssyyn pistin daaliat ja gladiolukset, suoraan vaan pihalle ilman esikasvatuksia ja mitään purkkeja. Harsoa ajattelin päälle laittaa jos luvataan kylmää. Isäntä vähän ihmetteli et pistin ne yttitarhan lootiin, mut kai sinne yrttejäkin mahtuu kaks lootaa on ihan.... tai ainakin melkein tyhjiä ja kahteen noi daaliat ja vähät gladioluksen sipulit änkesin.

Kävin vielä kameran kanssa sohimassa. Kattelen niit nyt ensin ja bloggaan jotain onnistuneita sitten. Jep. Kivaa lauantaita kaikille. Ja kiitos kaikille jotka on jaksanut kommentoida edellisiin höpinöihin.  Piristää kummasti. :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat puput! Kieltämättä ensin ajattelin, että voi ei, siellä on nyt syöty jotain :-D
  Mulla ei ole kokemusta kelloköynnöksestä, mutta jos sanotaan että se on hidas niin kai se on uskottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi nämä puput eivät olleet kauhean eläväisiä. Toivotaan että kelloköynnöspurkissa mullan alla kuitenkin tapahtuu jotain.

   Poista
 2. Mitäs pitkäkorvia siellä vilkkuu... Mainio kuva tuo eka!

  VastaaPoista