tiistai 22. toukokuuta 2012

Tulppaani kohtaus osa 1

Olen ottanut tulppaaneista varmaan jo tuhat kuvaa ja on tosi vaikea valita mitkä niistä postailee. :)
Niinpä saatte nyt kuva pläjäyksen vain valkoisista tulppaaneista.
Punakantinen kierrevihko, johon olen pihajuttuja ja istutuksia muistiin laittanut ei löytynyt sieltä missä sen piti olla, mutta löytyi sieltä missä sen ei pitänyt olla. Lehtipinosta käsityölehtien välistä.
Sen mukaan tässä pitäisi majailla sitruunankeltainen Verona tulppaani, mutta ei tää nyt ihan siltä näytä.
Miltä sen sitten pitäisi näyttää, voitte tarkistaa tästä LINKISTÄ . Tasan ei siis käy onnisen lahjat, taas eri väristä kuin odotin ja piti. No voehan änkeröinen. Tahtoo sen ihanan sitruunankeltaisen, sanoo hän ja polkee jalkaa. ;)

5 kommenttia:

 1. Oi, on tuo kaunis valkoisempanakin! Vaikka ymmärrän, että sitruunankeltainen olis vielä kivempi... Hieno tuo kukan terälehtien kerroksellisuus. Herkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä tuostakin tulppaanista ei siinä mitään, mutta se hentoinen ja heleä keltainen olisi ollut niin namu. Mikä on vähän ihmeellistä, koska keltaista väriä en ole paljoa halunnut pihalleni vaan olen ollut enimmäkseen sinisiin ja punaisiin kallellaan. :)

   Poista
 2. No, ehkä niiden sitruunankeltaisten vuoro on ensi keväänä.

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän hyvin harmistuksesi. Ei minulla mitään valkoisia vastaan ole, päinvastoin, mutta painisi tuo sitruunankeltainen hieman eri sarjassa! Mulla kävi päivänliljan kanssa juuri toisinpäin. Piti olla kauniin valkoinen ja kukkikin komean keltaisena. Ja edellisvuonna oli kuitenkin tehnyt sen valkoisen kukan...Pelleilevät mokomat meidän tarhureiden kustannuksella!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on tämäkin tulppaanisi, herkät pienet raidatkin.

  VastaaPoista