keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

KUKKUU

On aika herätellä sisäinen puutarhurini. Se onkin nukkunut talviunta melko pitkään. Tarkoitus kyllä oli syksyllä että laitan joka kuukausi ainakin yhden postauksen mutta mutta. Vaan parempi myöhään kuin ei silloinkaan.


Sunnuntaina huomasin ensimmäisen krookuksen kukkivan. Siitä se piti sitten aloittaa se tämän keväinen konttailu kameran kanssa.


Leskenlehdetkin näkyi auenneen. Lapsena sai laittaa pikkukengät jalkaan kun leskenlehdet alkoivat kukkimaan.


Tänään oli jo useampi kukka auennut. Tosin näkyi vain enimmäkseen keltaisia ja valkoisia ja yksi lila, mutta odotetaan hetki niin eiköhän ala muitakin värejä löytymään.


Lunta on vielä pikkuisen mutta kävin jo läpi melkein kaikki kukkamaani. Takapihalle ei vielä ole asiaa kun se on pohjoisen puolella niin kinos von vielä puolenmetrin korkuinen.

Siitä se lähti sanoi Annikki Tähti. Blogihiljaisuus on nyt korkattu ja jatkoa seuraa. Kaikki samat kukathan pitää kuvata joka ikinen kevät. Tosin löytyy niitä uusiakin tuttavuuksia kun maltetaan odottaa.

5 kommenttia:

 1. Krookuksia täällä ei ole vielä noussut, mutta lumikelloja ja joku yksittäinen scilla. Monen paikan ensimmäinen kevätkukka leskenlehti kukkii meillä jostain syystä vasta kesällä ;)

  VastaaPoista
 2. Huomenta vaan uuteen kevääseen! Talviunta täälläkin uinuttu viime päiviin saakka, mutta tänään päätin herätä horroksesta ja tehdä kierroksen puutarhassa!

  VastaaPoista
 3. Suloiset krookukset keskenään, keltaiset ja valkoiset. Kovasti ollaan täällä päin vielä odottavalla kannalla...

  VastaaPoista
 4. Mansessa olisivat myös keltaisten jälkeen nousseet valkoiset ja siniset kukassa, jos aurinko vaan suostuisi paistamaan, pysyvät nyt supussa. Mutta eikös se niin mene, että kun ei paista, niin kestävät kauemmin.

  Hyvää keväthuomenta herätyksen jälkeen ! Tästä se taas alkaa !

  VastaaPoista