maanantai 27. syyskuuta 2010

Kauhukasvimaa


Siis keväällä siellä näytti tältä. Mutta viikolla Miäs otti lapion kauniiseen käteensä ja alkoi kaivella. Marjapensaat siirrettiin 'kasvimaan' taakse rinteeseen jossa nyt näkyy tuo verkkoaitarulla.


Tässä ne ovat jo omilla paikoillaan.


Minä käyttelin talikkoa kuoriessani pintamaata ja kärräilin kottikärryllä pois. Siiten hokasin että kun pensaiden vanhalla paikalla on nyt vielä paljasta maata siihen voisi istutella keväällä kukkivia pikkukukkasipuleita tulevan nurmikon seasta kasvamaan ja ruohonleikkurilla vaan väistelisi sen ajan kun kukkivat. En tiedä oliko hyvä idea mutta sittenhän se on kokeiltu.


Ja ei kun 'tumasta' toimeen. Nyt sinne on tökätty 60 kevättähteä, 50 skillaa, 30 posliinihyasinttia, 15 krookusta ja 15 valkoista helmililjaa. Ja arvatkaa mitä. Lisää mahtuisi vielä. Oikeastaan haluaisin ja etsinkin lumikelloja mutta en ole yrityksistä huolimatta täältä vielä löytänyt. Pitää varmaan uppoutua internetin ihmeelliseen maailmaan ja tilata jostain postin kautta. Voi että, kyl keväällä taas on kivaa tiedossa kun odottaa kukintaa.

Niin ja tuosta kauhukasvimaan muodonmuutoksesta postailen vielä kunhan se etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti