maanantai 25. huhtikuuta 2011

Valkovuokkojen pompsahdus


Launataina etsin kotipihan rinteestä elonmerkkejä valkovuokoista enkä nähnyt lehtiäkään. Mitenköhän huolimattimasti sitä tuli katseltua kun eilen oikein säikähdn kotiin tullessa huomatessani ihan kukkapenkissäni vuokkoryppään ja olihan niitä rinteeseenkin ilmestynyt.


Nyt vaan harmittaa kamalasti kun huomasin että kuvissa näkyy tahroja. Olen koittanut puhdistaa ja hinkata kameran linssejä mutta ei tunnu auttava. Täytyy varmaan viedä asiantuntijalle puhdistettavaksi ja kuinkahan kauan sekin sitten kestää. Toivottavasti ei montaa päivää ainakaan, näin kesken kiivaimman kuvaubuumin.


Kevättähdet kukassa ja löytyipä jo yksi narsissi. Narsissit eivät ole jostain syystä oikein menestyneet, liekö syy sitten jossain herkkusuussa vai missä. Nyt näyttää että niitä on tulossa vähemmän kuin viime vuonna ja joskus aikaisemmin kun olen niitä laitellut ei seuraavana keväänä ole näkynyt vilaustakaan.

1 kommentti:

  1. Tupsahdin lukijaksesi, etsiskelen uusia, mielenkiintoisa blogeja, kun en vappuflunssassa muutakaan jaksa tehdä. Vaikka keväthommat kovasti kutsuvatkin, mutta nyt on vaan pakko levätä. Kameraasi on tarttunut paljon samanlaisia keväkukkijoita kuin itsellänikin, tervetuloa Mielen Lumoon visiitille!

    VastaaPoista