torstai 29. joulukuuta 2011

Vielä ehtii...

... pistää yhden postin tulemaan ennen kuin vuosi vaihtuu. Käväisin tsiikailemassa lähistöllä myrskyn jälkeen että miltä näyttää, kun kerran aurinkokin uskaltautui. ;)
Meidän tontilta ei kaatunut yhtään puuta myrskyn aikana. Hyvä tuuri kun ajattelee millaista tuhoa se on saanut aikaan. Sähkökään ei ollut poissa kuin reilun neljä tuntia. Se on vähän verrattuna siihen, että silloin kun tänne muutettiin sähkökatkoja oli joka kerta kun tuuli normaalia enemmän.
Ei ole kauaa siitä kun mieheni, jonka sisällä asuu pieni metsuri, sanoi haluavansa kaataa muutaman puun tontilta tänä talvena ja minä, jonka sisällä asuu pieni puunhalaaja, nyrpisti nokkaansa. Ehkä kuitenkin pitäisi näyttää vihreää valoa metsurin halulle päristellä moottorisahalla muutama motti halkoja.
Leppoisaa perjantaita kaikille. Tänään taidetaan meillä herkutella poropihveillä, pippurikastikkeella ja perunoilla.

4 kommenttia:

 1. Nam mikä ateria! Ja mahtava maisema! Onneksi teillä ei ollut tuhoja eikä tuon suurempaa sähkökatkostakaan.
  Kyllä puita aina silloin tällöin kannattaa kaataa. Ja puitahan tarvitaan lämmitykseen!

  VastaaPoista
 2. Ei meilläkään ollut mitään myrskyvahinkoja, onneksi : ) Kauniita nuo sammalkuvat...
  Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
 3. Meilläkään ei puita kaatunut. Risuja on piha kyllä täynnä, kun naapurien puista lentelivät. Eniten taisivat kärsiä rannikon asukit. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Saila: Täytyymyöntää että tuo ruoka oli viedä kielen mennessään. :,) Ja kyllä, puita aina tarvitaan, varsinkin kun takan edessä on niin mukava lämmitellä. Tuntuu että nykyisin mulla on vilu aina vieraana. ;)

  sariw: Hyvä että edes jotku säästyi isommilta ongelmilta tuon myrskyn takia. Kiitos, hyvää jatkoa sinullekin.

  Vilma: Risuja ja varsinkin havuja on meidänkin nurmiolle lennellyt. Harmi etten saanut niitä siivottua pois ennenkun pakkanen tuli. Kiitos, mukavaa kevään odotusta sinullekin.

  VastaaPoista