keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ruusun sulle antaisin,....


... mut mistä mä sen saan, kun nykyajan kukkaset on paperia vaan. Noin sanottiin jossain värssyssä, jonka kerran nuorena tyttösenä sain.


Tarjolla ei kyllä nyt ollut ihania tuoreita ruusuja, vaan vanhoja ruppanoita, jotka on kuivuneet vaasiin. Mutta jotenkin tuo ruttuisuus ja värit vain viehättivät sen verran, että piti testata miltä ne kuvassa näyttävät.Tuon kameran kanssa mulla on ollut viime aikoina pientä (!?) skabailua linssissä luurailevien roskien kanssa. Vaikka kuinka koitan puhdistaa ja puunata, niin viimeistään siinä vaiheessa kun katson kuvia tietsikan näytöltä nousee verenpaineet huippuunsa. Arrrgggh! Oon hommannu puhdistusta varten uuden mikrokuituliinan, kynän mallisen, jossa on harjakset toisessa päässä ja toisessa säämiskä, ja puhaltimen. Mitä muuta viel vois käyttää, no semmosen paineilmapullon, mut siitä ja sen käytöstä tuntuu olevan niin montaa mieltä kun on miestäkin. HUOH! Ehkä mä viel jonkun keinon keksin, etten käyttäisi patenttilääkettäni visaisiin pulmiin (leka). ;D

4 kommenttia:

 1. Kamera (jos se on järjestelmäkamera) kannattaa viedä ihan liikkeeseen puhdistettavaksi, sellaiseen kameraliikkeeseen joka tarjoaa sellaista palvelua. Mulla on ollut tapana viedä noin kerran vuodessa eikä se maksa kuin jokusen kympin, siistiä jälkeä tulee. Siis jos ne roskat onkin siellä linssin takana. Mutta mullakin on viime aikoina menneet kaupunkireissut sellaisiksi, ettei muka ehdi. Niinpä munkin kuvat on täynnä harmaita pisteitä, ärkl!

  VastaaPoista
 2. Kauniita "ryppyruusuja", ruusun "verisuonet" näkyy kivasti! Oli roskia tai ei, niin hyvästi olet osannut kuvata. Toi leka on pelottava.. meillä kun on parveke ja vähän pudotustakin alas, niin uhkailen joskus tätä tietsikkaa, että heitän sen parvekkeelta alas. Se on se mun "konsti"..!!??

  VastaaPoista
 3. Ihania kuviahan sait ruusuista, enkä mä mitään roskia missään nää...:)

  VastaaPoista
 4. Minäkään en näe mitään roskia, kauniita ruusukuvia vain!

  VastaaPoista