torstai 18. huhtikuuta 2013

On siis kevät

Pihan ainoo lumikello!

Hei, tulppaaneja!

Tää on päässy livhtamaan näköpiiriin ihan salaa.

Ou-nou. Tää iski minuun tänä aamuna ihan totaalisesti. Siis kevät! Se ON tullut.
Eilen illalla yhdeksän jälkeen koiran iltapissilenkillä kuulin kuinka mustarastas laulaa lirutteli ja piti ihan kuunnella silmät kiinni hetkisen. Aamusella paistoi aurinko ja otin pitkästä aikaa kameran ja kävin pihakierroksella. Siellä on alkanut kevät ennekun minun päässäni!
Tosin yllätin itseni yksi päivä miettimästä, että pitäisikö sittenkin laittaa tulemaan mustasilmäsusannaa ja kelloköynnöstäkin yrittää vielä. Viime kesänä en saanut sitä oikein kasvamaan. Nyt on siis suunnittelupalaveri käynnissä tuolla päässä ihan tosissaan eikä vaan käyny mielen vieressä ohikulkumatkallaan. ;D


Ai niin. Piti vielä käydä kuvaamassa kenen päässä se kevät on ollu paljon aikaisemmin kun mulla. Isännällä. Se on alottanut jo ja näyttää hyvin kasvavan istutukset. 
Ja pottuahan pitää saaha mahollisimman aikaisin!!!7 kommenttia:

 1. Voi kyllä! kevät on tosiaan tullut! yhtä varmasti kuin siitä, että mielessää syntyy puutarhastelu suunnitelmia, niin kevään tulon tietää siitäkin, että me puutarhablogistit heräämme talviunesta ja olemme niin tohkeissamme kaikesta pikkuisestakin, joka pilkistää kukkamaasta.
  Oikein hyvää kevättä sinulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä mun talviuni on ollut aika sikiää tähän asti ja herääminenkin on ollu vaikiaa. ;D Täytyypi olla pihabongarina ahkerammin, kun siellä taas tapahtuu ihmeitä.

   Poista
 2. Eikö olekin ihanaa, kun alkaa olla keväistä! Minäkin nautin aamulla taas mustarastaan laulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanaa on. Joku kaunis aamu pitää juoda kahvit terassilla auringossa. :)

   Poista
 3. On kevätkonserttien aika:) Ihana kuunnella, kun koko metsän reuna raikaa lintujen laulua...

  VastaaPoista
 4. Mä olen vahtinut mun kukkapenkkejä niin tarkkaan, että yksikään alku ei pääse putkahtamaan ilman että meikä sen huomaa. Noh ei vainenkaan...mutta puoliksi totta. Mun kukkapenkki oli niin pitkään lumenpeitossa että kerkesin jo hermostua.Nyt näyttää jo paremmalta.
  Sullahan on siellä jo todellakin kevät kun noin paljon on kukkia tuloillaan.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ooo mikä isäntä :-D Taitaa olla ruoka mielessä! No kenelläpä ei olisi...
  Ihanaa, se on kevät!

  VastaaPoista