lauantai 18. toukokuuta 2013

KESÄKUKEI
                      
Dianaa vaaleanpunaisena 
on ollu varmaan kolme ellei neljä vuotta peräperää.
Nyt päätin hieman repäistä itseni pois totutuista kaavoista.
Viime vuonna laitoin yhteen terassilootaan keltaista miljoonakelloa ja lobeliaa. Nyt sit  joka lootaan eli kolmeen. Kaksi vaaleanpunaista pelargoniaa silti piti ostaa, kun  olivat niin nätit.


Tämmöstä 'oikosulkukukkaa' (unohdin siis sen nimen vaik  ihan tuttu on) mulla on ollut joskus tummanpunaisena ja  muistan sen kukkineen tosi ahkerasti. Siksi tämäkin lähti mukaan ja tietenkin siksi kun se on niin nätti. Tommoset pörhelöt tossa keskellä.


Tämä yhdistelmä pääsi varaston ikkunan alle, johon ostettiin teline ja loota. Liila 'mikätäänytoli'  ja lumihiutale. Kuten huomaate mun nimimuisti on rautaa tänään. ;D


Toi karvakorva on ollut kaverina kaikissa pihahommeleissa. Joutuu nyt olemaan pyykkinarunjatkona, kun ei olla vielä saatu laitettua aitaa pihalle. Ihan ei voi luottaa, etteikö se lähtis lipettiin tilaisuuden tullen. Vahingosta viisastuttiin, kun meinasi tässä vähän aikaa sitten jäädä auton alle. Lähti postia tuoneen auton perää. Mutta onneksi yks naapurin rouva otti heti tuolla mutkan takana autoonsa, kun se ensin oli jäädä mustan auton alle ja sitten heidän. Onneks ei käyny kuinkaan.


Lämmintä, aurinkoista ja kivaa viikonloppua.4 kommenttia:

  1. Voi sitä karvakorvaa! Ihan kuin 2-vuotias lapsi! Aitaa siis tarvitaan. Ihania kukkia jälleen kerran ja ihanat kuvat! Meikäläistä kiinnostaa niin värit, että mukava katsella mitä kaikkia värejä tulee puutarhaan..

    VastaaPoista
  2. tääl ois nyt kuule tulppaanit kukassa, tuus kattoon joku päivä, jos saat kyytii

    VastaaPoista
  3. Ahaaa....pitäisköhän kysellä kyytiä...Olispa kiva nähdä!

    VastaaPoista