maanantai 21. kesäkuuta 2010

No, voe tokkiinsa


Meitin pihalla tai oikeestaan kukkapenkissä kasvaa tämmönen kurjenmiekka, mut en millään muista istuttaneeni sitä!? Tai siis olenhan sinne istuttanut kahdenlaista mutten muista istuttaneeni tämänväristä. Siinä kohdassa piti olla Black Knight, mut se pitäisi olla tumman liila ja toinen jonka siihen laitoin on Salonique, mut se on kaksivärinen, valkoista ja tummaa liilaa. Mää en ny ymmärrä. Onks mul joku musta-aukko ja hurahduksissani oon laittanu jotain muutakin. Pahasti siltä näyttää. En kyllä löytänyt minkäänlaista lippusta enkä lappusta todistusaineistoksi.


Joku pörriäinenkin tuli ihailemaan luomusta, mut en ehtiny ottaa kun yhen kuvan kun se jo karkasi muille maille vierahille mokoma.


Kohta on tulossa keltaista kukkaa. Takana näkyvä syysmaksaruoho on röyhähtänyt niin että tarttis vähän kaivella ja levitellä sitä isommalle alalle.


Ja siellä rikkasten ja ruohosten keskellä harjaneilikka näkyy sinnittelevän niinkun 'ylikypsynyt' ruohosipulikin.


Jaa, jaa tarttis varmaan tehrä jotain. :D

1 kommentti:

  1. Loputon savottahan tämä piha on, aina pitäisi olla kuopsuttamassa jotain. Mukavia toisaalta nuo muistin mustat aukot. Tylsäksi kävisi jos aina muistaisi mitä mistäkin kohdasta kasvaa tai pitäisi kasvaa. Mullakin on valkoista clematiskukkaista akileijaa iso puska ja niinpä se kukka vaan näyttää tumman lilalta...höh!

    VastaaPoista