perjantai 2. heinäkuuta 2010

Auki on


Meinaan tämän kesän ensimmäinen varjolilja. Kuvatessa taas harmittelin ettei mulla oo sitä linssiä jolla pääsis vieläkin lähemmäs tota kaunotarta.


Ystävältäni sain näitä pari vuotta sitten ja kuinkas sattuikaan tulemaan sekä punaista että valkoista. Valkoinen näyttää avaavan kukkansa vähän myöhemmin.


En muistanutkaan että mulla oli tätä malvaakin vaikka tämä onkin vähän ränkkänä kun olen sitä siirrellyt ja se ei kuulemma tykkää siitä. Hyvä etten nyhtänyt sitä keväällä rikkaruohona huitsin nevadaan eli niin 'paljon' mää tunnen noita kasveja.


Sitten mää hokasin että tuolla uuden kasvimaan vieressä kasvaa villinä ihan samannäköinen kukka valkoisena. Tossa pergolan edessä olevassa kukkapenkissä sattuiskin olemaan sopiva aukkokohta vaikka tälle kaverille. Pitäiskö oottaa siemeniä vai kaivella lapion kanssa. Se kun sattuu olemaan siinä rajalla että on varmaan naapurin puolella.


Voishan sitä ehdottaa vaihtokauppaa siihen tyyliin et, jos saan tosta kukkia niin neulon sulle sukkia. Tai jotain muuta vastaavaa. ;))

1 kommentti:

  1. Olen kade tuosta varjoliljasta! Oon pari kertaa yrittänyt kasvattaa sitä siemenestä ja tänäänkin laiton mokomat multaan. No, jospa tällä kertaa onnistuisi...
    Minäpä olin niin kätevä että keväällä nyhdin valkoisen myskimalvan rikkana sinne nevadaan...kasvakoon nyt sitten siellä!

    VastaaPoista