torstai 25. elokuuta 2011

Siis oliks täs mitään järkee...?


Sain keväällä ystävältäni kurpitsan alkuja. En ole ennen itse kasvattanut kurpitsaa, mutta nyt tuli hyvä tilaisuus kokeilla, kun joku muu oli tehnyt aloituksen, sai valmiit taimet. Siinä oli muistaakseni kolmenlaista alkua, kesäkurpitsaa vihreää pitkää ja keltaista pyöreää ja sitten jotain isompaa. Ja kaikkia kaksin kappalein. Noh, ajattelin että mää kumminkin tapan niistä jotkut ja iskin kaikki saman kompostin päälle. Arvatkaa kuoliko mikään? Ei tietenkään. Tosin toiset ei ole kasvaneet kovin isoksi, kun tuo yksi tukkii koko päällisen.

..... TUOLTA SE TULEE.........


..... JA TUONNE SE MENEE........

ÖH!? Tarttis kai tehrä jotain. Esimerkiksi siirtää niitä toisia kasvimaalle, josko niistä sitten tulisi jotain. Noita isoja ei tietenkään siirrellä mihinkään. Lieron pituus kun huitelee jo kymmenessä metrissä. :=0

Jotenkin tässä vaan on loman jälkeen laiskistunut, ettei ole saanut tehtyä kaikkea pihalla mitä pitäisi. Monta suunnitelmaa, mutta mitään ei ole saanut aloitettua. Hyvä kun on edes kastellut kesäkukkien rippeitä, tosin osan jo heitin pois ja ajattelin laittaa jotain syksyisempää kukkivaa. Kai se sit tarttee myöntää, että syksy se vaan tulla huristaa.

Tai niin, puhun tässä nyt vain itsestäni. Isäntä ja pikkuveli kun tempasivat ja tekivät mansikkamaan. Siitä sitten postailen huomenna, jos saan aikaiseksi. Kivaa loppuviikkoa kaikille. :))

2 kommenttia:

  1. Mainio tuo kymmenmetrinen kurpitsa :-DDD Niin niiden kasvuvoima voi yllättää. Teillähän tapahtuu vaikka mitä, uusi mansikkamaa ja kaikkee!

    VastaaPoista
  2. Ohoh,ompas suuri kurpitsa,heh,kymmenen metriä,voi tavaton,(naurua),ei kai nyt sentään kymmentä metriä pitkä,nojoo....

    VastaaPoista