perjantai 4. marraskuuta 2011

Pieni kierros pihalla


Kamera on ollut ihan toimettomna monta viikkoa, kun valokuvaaminen on jäänyt lapsipuolen asemaan. No, mutta kuka sitä nyt harmaita päiviä kuvaisi kun valokaan ei oikein riitä. Piti kuitenkin ottaa kamera kauniiseen (!?) käteen ennenkun tuo limenvärinen gladiolus rupsahtaa kokonaan. Minä jo harmittelin sitä ettei se ole vielä yhtään kukkinut. Se kuitenki työnsi ainakin kolme kukkavanaa ihailtavaksi. KIVAA!! Niitä ollaan ohimennessä aina ihailtu.
Pakkanen jos pikkuisen vielä piipahtaa silloin on pakko jo laittaa nuo gladioluksensipulit talviteloille.
Malva kukkii vielä täyttä päätä. Se onkin ainoa kukassa oleva siinä kukkapenkissä. Kaikki muut näyttävät jo aika kulahtaneilta. Ainoa haittapuoli tuossa malvassa on että se vaeltelee penkissä minne tahtoo, eikä pysy siinä mihin sen istutan. Jos vain pikkuinenkin rako löytyy niin eiku siihen vaan kasvamaan. ;)


Ulkosyklaamia laitoin yhteen parvekelaatikkoon sammalien kera. Kauheasti kukkaa ei ole työnnellyt, mutta muutamia kuitenkin. Tämä väri on jotenkin ihana mielestäni.


Lumihiutale on myöskin vielä kukassa. Ostin kesällä kaksivärisen, jossa on valkoista ja tätä vaaleanpunaista sekaisin. Vielä pitäisi jokunen tulppaaninsipuli saada istutettua ja tehdä loput syystyöt, niin voisi hyvin omintunnoin käydä sukankutimen ja neulepuseron kimppuun. ;D

1 kommentti:

  1. Ihania värejä ja kaunis tuo sinun gladioluksesi! Sinussa taitaa ollakin oikeen kuvaajan "vikaa" vähän enemmänkin, huomaan...

    VastaaPoista