perjantai 8. kesäkuuta 2012

Sitruunan keltaista

 Piti nyt väkisin saada, kun ne tulppaanitkin valkaistui talven aikana. Tämä asetelma näkyy ruokapöudästä ja piristää aamua saada katsella tällaista väripalettia aamutuimaan.

 Piparminttu Pipsan näköinen pelargonia ja diana. Taas siis dianaa. Oiskohan neljäs kesä peräkkäin.


Täytyy bloggailla kaks postii saman päivän aikana, kun noita kuvia tulee jatkuvalla syötöllä. Hiippailin tuol  pihal taas pariin otteeseen. Ahkeraliisaakin tuli yhteen ruukkuun. En kuvannut, kun tais olla liian vahvaa multaa ja lehdet heti ruskistui. Ovat ruman näköisiä. Kai se siit sit.

Ja sit ettei kelleen vaan jäis mitään epäselväksi sanoin ja kuvin daalialootan reunalla. ;D

5 kommenttia:

 1. Ihana sitruunankeltainen ja sininen yhdistelmä! Minäkin pidän sitruunasta kovasti, se korostaa niin montaa väriä ja piristää. Varjostakin se oikein loistaa.

  VastaaPoista
 2. Kauniit kukka-asetelmat, mulla on suurinosa vielä ostamati mutta kohta pitää lähteä kaupoille. Koko ajan tulee kuvattua jotain kaunista ja tuntuu että pitäis tehä 5 postausta päivässä että sais kaikki ihanuudet näytettyä blogikavereille vai mitä:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita asetelmia!

  Eihän koirat tee ikinä kukkapenkkiin: Koira hakee aina, kun vain voi eli omistaja sallii, syrjäisen paikan tehdä tarpeensa. Meidän kukkapenkissä eivät käy koirat, mutta kylläkin yksi irtokissa, jonka omistaja ei ymmärrä, että kissa ei kuulu Suomen luontoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää paikkansa. Sen verran on itsekin tullut koiraa taluteltua. Eikä tuo kyltti ollut kylläkään tarkoitettu mitenkään vakavasti otettavaksi. ;) En todellakaan ajatellut, että joku ohikulkija taluttaa koiransa keskelle pihaani ja antaa vääntää tortun daalia laatikkooni. Vitsinä sen syksyllä ostin, kun ulosheittohintaan sai. Siis semmosta sulovilenismiä, täytyy ostaa, kun halvalla saa vaikkei tartteiskaan. ;)

   Poista
  2. Vai syrjäisen paikan... minun pihalla käy naapurin koira tarpeillaan keskellä nurmikkoa, valitettavasti! Kai se on sille sitten "syrjäinen" kun ei ole omalla pihalla :-S

   Poista