maanantai 24. syyskuuta 2012

Tervetuloa keittiööni

Hyppysellinen fantasiaa-blogin TANSKULTA tuli keittiö haaste eli kuvata ja esitellä oma keittiö. Tässäpä tulee kuvapläjäys.
 Ei mun keittiö oikeesti näytä näin siistiltä. Oli tulossa ruokavieraita ja otin tilaisuudesta vaarin ja kuvasin ennenkun saan sotkettua sen uudestaan. ;D


Vohveleita tulollaan. Nam!Takana oleva piironki odottelee inspiraatiota, että saan maalattua sen valkoiseksi. Kesällä kuskattiin se vanhemmilta meille, kun jakoivat 'ennakkoperintöä'. :)  Vanhemmilleni se tuli joskus 40v. sitten uloskantohintaan, kun silloinen omistaja oli pistämässä sitä polttopuuksi.


Pöytä on katettu.


Tämä ei kuulu vakiokalustoon. Kävipähän vain köllöttelemässä, kun me muut syötiin. :)


Yleiskuva vielä olohuoneen puolelta lasivitriinin takaa. Ollaan asuttu tässä talossa nyt kahdeksan vuotta ja viihdytään edelleen vallan mainiosti.

Tämä haaste pitäisi jakaa nyt viidelle, mutta kun mua laiskottaa, niin kysyn sinulta, joka nyt luet tätä tekstiä   haluatko esitellä minulle keittiösi??
Ystävälliset vastaukset tämän lehden konttoriin eli kommenttilootaan. ;D
Toivoisin, että edes yksi ottaisi haasteen vastaan.Tulen sitten kurkkaamaan kuviasi.
Kiitos ja anteeksi.

Mukavaa viikon alkua kaikille kivoille lukijoille.

10 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö ja kaiken kruunaa hän, joka ei kuulu vakiokalustoon eli olen ihan koira- ja etenkin noutajahullu. Meillä punaturkki (novascotialainen) syö samaan aikaan kuin muutkin. Hänellä on siirrettävä tarjotinpöytä, joka laitetaan sinne, missä syödään;-)

  Tässä minun keittiöni, jota en nyt vähään aikaan esittele, paitsi löytyy oikeasta palkistani http://leenalumi.blogspot.fi/2010/07/keittioremontti.html Pöytä on jo toisinpäin ja nyt olen tilannut keittiöön sopivan muutaman sisustustaulun.

  Kiitos samoin sinulle mukavaa syyskuun viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa sinun kaunista keittiötäsi. Meillä on samanlainen maku ovien vetimissä. :)

   Poista
  2. On sulla tarkka näkö;-) Minä taas huomasin, että sun tokassa kuvassa on se sma 'pitkä linja' kuin minullakin. Yksi paikallislehti halusi tehdä jutun mun rempasta ja sen kuvan otti ammattikuvaaja. Se, missä meillä loppuivat voimat, oli tehdä uusi katto eli ottaa madallettu katto, puuta, pois, ja antaa sen kiven tulla näkyviin. Ei jaksettu, ei.

   Tuosta vanhasta piirongista tulee takuulla upea, kun vain löydät siihen oikean sävyn...On valkoista ja valkoista.

   Poista
 2. Vau,ihana keittiö sinulla,kyllä kelpaa tuolla kokkailla:),ihana toi joka ei kuulu kalustoon,koiruus,söpöläinen todellakin.Kiitos smaoin sinulle mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ovien maalipintaan olen kyllä ollut pettynyt. Rasvaiset sormenjäljet pitää hinkkaamalla hinkata, että saa ne pois.

   Koiruus sopisi väriltäänkin tuonne keittiöön. ;D Harmi ettei se jäänyt asusteleman. Se olisi vienyt mua lenkille joka päivä.

   Poista
 3. kaunis keittiö ja upea ennakkoperintö!

  Oma keittiö vilahtelee usein blogissani ja sivupalkissakin on kuva, olen onnistunut samaan siitä lähes toiveidenmukaiseni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kävin kurkkaamassa. Soma keittiö ja romanttinen.

   Poista
 4. Voinhan mä koittaa kuvata mun keittiöö...se kyllä vaatii tornadopuhdistuksen ensin..!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kerkisit kommentoida, kun jo keittiön kuvat oli blogissasi. ;D Nopeaa toimintaa. :)

   Poista
  2. Joskus Paksu Leidi yllättää olemalla tosi nopea! Eikös ollutkin yllättävää? !!!

   Poista