perjantai 26. lokakuuta 2012

KALATTAAKO?


Meidän perhettä kyllä. Sen vuoksi ollaan oltu tänä vuonna neljällä, ellei viidellä, mökillä kalaisan järven tai meren rannalla, pientä viikonloppu lomaa viettämässä.   
 
 
Viime mökillä veljen perheen kanssa perheen prinsessa sai elämänsä ensimmäisen kalan. Pieni ahven tuli pilkillä. Hieman tuli erimielisyyttä, mitä sille kalalle saannin jälkeen tehdään ja hän oli nupsullaan siitä, että Sini (kalalle annettiin siis nimikin) perattiin ja paistettiin pannulla. Eihän sitä tietenkään voinut syödä. Melkein lemmikkiä. Toisille kyllä maistui.
 
 
 
Itsekin kalastan, mutta jos mitään ei tule tartun mieluimmin kameraan.
Sillä voi tiirailla lähelle tai kauas.
 
 
 

 Sarjassamme ''tämä tarina on tosi'':
Eräs äiti kertoi tyttärensä (7v.) kinuneen tehosekoitinta. Äidin mielestä se oli turha ostos. Tytär halusi sitä kuintenkin niin, että seuraavan kerran, kun isä lähti kauppaan, hän tyhjensi oman säästöpossunsa ja ison siskon avustuksella kävi hyllystä valitsemassa itselleen tehosekoittimen. 
Olisin halunnut olla näkemässä kassaneidin ilmeen, kun hän tulee sekoittimensa kanssa ja kaataa kaikki ne pienet kolikot liukuhihnalle. ;)

2 kommenttia:

  1. Vai meni Sini pannulle ;-D Voi että.
    Kalastus on sellainen asia, joka ei toistaiseksi ole houkuttanut (tai koukuttanut?), mutta ehkä sitten kun talot on korjattu... jotenkin on vain sellainen tunne, että sitä päivää ei ehkä koskaan tule! Vaikka meri olisi tuossa ihan vieressä.
    No ehtii sitä eläkeläisenäkin...

    VastaaPoista