maanantai 3. toukokuuta 2010

Tupsahti toukokuu


No, niin. Viimeiset haravoinnit on nyt suoritettu ja ensimmäiset istutukset. Toivoa sopii, että myöhemmin olisi näkyvissä kuvanmukaista kukkaloistoa. Ensin ihmettelin mihin mää noi okeen lykkään, mutta kun olin saanut ne istutettua totesin että tännehän mahtuis kyllä lisääkin......hmmm.


Pitipä sitten käydä kameran (ettei Tytär luulis sen täällä ihan tyhjänpanttin olevan) kanssa räpsyttelemässä koko piha läpi. Valkovuokko on kylväytynyt ihan itsestään tuohon sireenin juurelle.


Täältä näyttäis tulevan jotain ripsureunaista.


Nämä taisi olla jotain narsissia, ensimmäiset tässä pihassa. Olen istuttanut niitä joskus aikaisemminkin mutta ne ovat aina hävinneet kuin piaru saharaan eikä keväällä ole näkynyt merkkiäkään.


Helmililjaa pukkaa. Näitä on muuallakin, mutta nämä ovat viime syksynä istutettuja.


Yllättäen (?!) löytyi myös raitalehtistä tulppaania. En muistanutkaan mitä kaikkea olen syksyllä istutellut. Nimeä en kuitenkaan muista tähän hätään. Kai se pussukka jossain on tallessa vaan kun tuo tilaston pitäminen ei tunnu olevan mun heiniä.


Näiden kukkimista odotan KAIKKEIN eniten, nimittäin ICE CREAM-tulppaanien. Muistelin istuttaneeni niitä yhdeksän ja kuusi on jo hyvällä alulla, seitsemäs parin sentin mittainen, mutta missä ne kaksi muuta on? Ei näy eikä kuulu vaikka joka päivä koitan katseen voimalla saada ne näkyviin. Herää pieni epäilys. Olenkohan istuttanut ne väärinpäin tai jotain muuta vastaavaa. :D


No, niin ja kaiken aherruksen jälkeen olen kyllä ansainnut hyvät kahvit. Harmi ettei pakkasessa ollut mitään oikein suussasulavaa herkkupullaa. Kukahan nekin on syönyt, en kai mää vaa. Tarttis kai aatella vähän rantakelejä ja vyötärönympäryksiä.... penkkipunnerruksia... vatsarutistuksia.....jalkakyykkyä...........reeniä reeniä. ;))

3 kommenttia:

 1. Kylläpä sun pihalla on kevät jo pitkällä! Ihan kateellisena katselen noita kuvia...Mulla on kyllä vielä penkitkin siivoamatta. Kuka tietää, jos vaikka siellä lehtiroskien alla olisikin jotain elämää...:)

  VastaaPoista
 2. Paljon kaikkia herkkuja tulossa, eikö ookkin ihanaa tämä jännitys, kun odottaa mitä mistäkin kehkeytyy ! Ja joka päivä tapahtuu nyt jotain, ihana kevät !

  Ja kyllä pullakahveet oot ansainnut, eikö niitä punnerruksia sitten tule itsellään pihalla !

  VastaaPoista
 3. On se vaan niin ihanaa keväisin kierellä ja seurailla, mitä sieltä maasta nousee...
  Huomasin, että olet hankkinut gladioluksia. Ne ovat upeita loppukesän kukkijoita, kuten daaliatkin, mutta ei niin suosittuja. Minusta ne ovat niin uljaita...
  Hyviä reenikelejä ; )

  VastaaPoista