maanantai 24. toukokuuta 2010

Sadepäivän satoa

Syksyllä kun istuttelin noita kukkasipuleita en tyhmyydessäni merkannut vihkoon ylös minkänimisiä sipuleita mihinkin kohtaan laitoin. Nyt siitä sitten sakotetaan, kun en tiedä minkänimisiä kukkia missäkin kasvaa. :/ Koitan tässä nyt arvaamalla yhdistää nimet ja kukat, mutta jos eivät mene kohilleen toivon jonkun avuliaan oikaisevan tietämätöntä.


No, tässä nyt on ainakin SE Ice Cream jota olen niin useaan mainostanut.


Tässä taitaa olla Pink Diamond ja Queen of Night, koska näyttää että molempia on pussissa ollut kymmenen ja ne olivat samassa pussissa eri pussissa. Sekotus ei ole nyt mennyt ihan nätisti tasaisesti kun pistin kaksi ryhmää. Pitäis varmaan yhdistää ne sitten kukinnan jälkeen.Tämä saattais olla Blue Parrot, koska mikään noista muista nimistä, jotka on ylhäällä, ei oikei sovi tuohon väriin. Se on vasta lykkäämässä kahta ensimmäistä nuppua esiin.


Nämä kolmen alimmaisien kuvien tulppaanit on vähän vaikea arvata. Luulen että tämän kuvan kukat ovat nimeltään New Desina, koska niitä oli kymmenen sipulia ja yhdeksän kukkaa näyttää olevan kukassa. Tosin jo pikkuisen ohi menossa tuo kukinta.


Mutta nämä kaksi sitten. Tarjolla olisi sellaiset nimet kuin Mon Amour ja Cool Crystal. Jos mun pitäis valita nimet noille kukille niin ylempi olisi Mon Amour ja alempi Cool Crystal. Tuossa ylemmän kuvan kukassa on nimittäin huumaavan ihana tuoksu. Ne on jo aika rupsahtaneen näköisiä, mutta nuo alemmat ovat ihan tuoreita.


Kuten huomaatte on useammat kukat vaaleanpunaisia, mutta kyllä muunkin värisiä löytyy. Pitää varmaan pistää todistusaineistoa siitä lähipäivinä. Mutta tunnustaa täytyy että hempeyshyökkäys iski taas ja kesäkukatkin tuli valittua samasta väriskaalasta. No voi nääs nääs. Mutta minkäs teet. Elämä on. :D :D

4 kommenttia:

 1. Jotenkin tutun kuuloista, aika harvoin tulee itsekään laiteltua ylös mitä minnekin istuttaa. Tosin omassa päässä ei oikein tahdo kasvien nimetkään pysyä muistissa, ulkonäkö ja tuoksu sentään.

  VastaaPoista
 2. Queen of Nightin tunnistan, muita en tunne. Mutta kauniita ovat, ja tuo eka, Ice Cream on ihana ! Ihan kyllä nimensä veroinen, jäätelöannos !

  Nimilappuongelma on ikuinen. Jos laittaa lapun, harakka vetäisee sen ylös ja sekoittaa laput. Tai sitten teksti katoaa, tai lappu katoaa. Tai varmemmin tarhuri unohtaa laittaa koko lapun. Tai mies heittää laatikkoon tungetut pussien värikuvakannet roskiin. Sulla oli kuitenkin hyvin nimet hallussa.

  VastaaPoista
 3. Hei,
  sinullahan on täällä vaikka ja mitä :)
  Sitä tosiaan istuttaessa ajattelee, että muistaa mitä missäkin penkissä on - kunnes kevät koittaa ;) niin ????

  VastaaPoista