torstai 13. toukokuuta 2010

PUU KAATUU!!!!!

Mun Miäs, jonka miälestä meijän jokaisen sisällä asuu piän metsuri, on hillinnyt sitä metsuriaan kauan aikaa kaatamatta tontilta yhtään puuta. Me ollaan käyty erinäisiä keskusteluja siitä, että pitääkö kaks kuusta talon läheltä kaataa vai nou. NOH, nykku se on saanu tän Puunhalaajan miälen kääntymään, nii se tarttu hetimiten toimeen. Mää nääs ajattelin, jotta josko noit neulasii ei tulis niimal kauhiasi tohon nurmikolle nii se kasvais paremmi ko sammalikko.


Siit vaan talja kiinni, et sais ohjattuu sen kaatumaan oikeeseen paikkaan.


Siitä se lähti sano Annikki Tähti. Kohta rysähtää.


Tää ny ovviäl pystys.


Nysse lähti se toinennii tohelo.


Kurkistetaa oksien välist.


Juu, tää on nii hyvää puuta.


Tommonen klapipino siit sit tuli. Aika poika tuo Metsuri, Puunhalaajaki kiittää. Saahaan talvel paistaa vaik makkaraa takas jos tulee niimpal kesää ikävä pakkasil.

3 kommenttia:

  1. Aika aikaansa kutakin, vai mitä, ja uudet tuulet tilalle. Vaikka puut on kauniita ja tärkeitä, niin tosiaan niistä on häiriötä kasvustoille. Ja noita teille vielä... Kiva kuvasarja !

    VastaaPoista
  2. korjaus: Ja siis JÄI noita teille vielä : )

    VastaaPoista
  3. Siinä on hyvin puuta poltettavaksi. Meidän täytyisi myös teettää puun kaato. Pari suurta puuta löytyy, ja ne ovat melko huonossa kunnossa. Myrskyisellä säällä sitä aina hieman pelkää, että kaatuu vielä talon päälle.

    VastaaPoista