tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mikä kirsikkapuutani vaivaa???

Esteri, tyttö sadepisarain
Käyskentelin hiukkasen sateen kastelemalla pihallani. Taas silmiini osui tuo kirsikkapuun runko, joka halkeilee enkä ole löytänyt syytä siihen, vaikka netistä olen koittanut etsiä vastausta. Tietääkö joku mikä sitä vaivaa??

Näyttää jo aika pahalta
 Se on tosi ruman näköinen halkeama. Joskus siellä on sateella näkynyt mato vai mikä lie. Tarkempaa tutkimusta en tehnyt kun iletti niin. Koitin sitä viime kesänä huljutella mäntysuopaluioksella, kun parempaakaan en keksinyt, mutta ei ollut sanottavaa hyötyä. Tosin uutenakaan sen runko ei ollut ihan ehjä ja varmaan nyt viisi tai kuusi vuotta se on pihalla kököttänyt. Vai onko jo myöhäistä tehdä sille mitään?

Sikälis harmittaa kun maku kirsikoissa, joita se tuottaa on aivan mahtava, nam nam. Kauhean paljon ei kyllä satoa ole tullut ja niistä vähistäkin saa kilpailla lintujen kanssa.

Tänään siis sataa, mutta muutamia aurinkoisen päivän kuvia pitäisi vielä postailla kunhan kerkiän. Tuli toissa päivänä otettua viitisensataa kuvaa, mutta vaikka puolet menee poistoon niin kyllä siellä jokunen onnistunutkin oli. Tai ainakin sinnepäin.

2 kommenttia:

  1. Kirsikkapuu ei näytä tosiaankaan kovin terveeltä. Toivottavasti saat joltakin neuvoja. Eilen paistoi aurinko, tänään sataa. Loppuviikko lienee poutainen.

    VastaaPoista
  2. Blogissani olisi sinulle tunnustus =)

    VastaaPoista