tiistai 1. toukokuuta 2012

Tää taahtois kiittää Puutarhablogini on saanut tunnustuksen SADULTA Satupuutarha-blogista. Kiitos paljon. Tunnustuksen mukana tuli kolme kysymystä, johon tulisi vastata.Miten puutarhainnostus ja puutarhablogin pitäminen syntyivät?
- Oikeastaan innostuin puutarhan hoidosta vasta kun muutimme tähän taloon noin seitsemän vuotta sitten. Aiemmin asuimme rivitalossa ja siinä ei pihaa paljoa ollut. Osin pihainnostus taisi olla 'pakon' sanelemaa, tyyliin 'kun on piha laitetaan edes jotain'. Eikä tarkoitus ollut kuin heppohoitoinen ja siisti, ei paljon eikä mitään vaikeeta. Se ei sitten ole mennyt niinkuin Strömsössä. Homma leviää kuin Jokisen eväät. Tosin vieläkin tyydyn niihin helpoimpiin kasveihin joita en hevin onnistu hoidollani tappamaan. Blogin perustin 2009 huhtikuussa, kun käsityöblogiini alkoi ilmestymään enempi ja vähempi höpinöitä ruohonkorsi suussa. Aattelin ettei menis puurot ja vellit sekaisin. 

Mikä on erikoisin, ihmeellisin, harvinaisin, tunnearvoltaan suurin tai kaunein lempikasvisi?
- Ei mulla kauheen erikoisia, ihmeellisiä ja harvinisia kasveja  taida ollakaan. Suurimman osan perennoista olen saanut ihanilta ystäviltäni ja auliisti koitan niitä myös jaella, jos joku ihastuu johonkin kasviin. Lempi kasveihini kuuluu ehdottomasti tulppaani ja iiriksistä pidän myös erityisesti, kuten myös kaikista keväällä kukkivista pienistä sipulikukista. Kärhötkin on ihania ja daaliat ja gladiolukset ja ........no ei nyt luetella kaikkia pihan kasveja. :) Mutta se mitä vielä haluaisin on noi pionit. Niitä ei vielä ole yhtään, mutta oottakaa vaan, kyllä mää kohta niille paikan keksin. ;D

Mikä on puutarhafilosofiasi? 
 - Sen kun tietäisi, niin viisas oisin. ;D  Ehkä vois sanoo et kaikkea kivaa, kaunista ja maukasta, ja enempi luomusti.


Tunnustus pitäisi myös jakaa viidelle puutarhablogille, tässä ne ovat:

Anun puutarha6 kommenttia:

 1. Onnittelut sinulle tunnustuksen saannistasi ja
  lämmin kiitos antaessasi sen myös minulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos : ) Näitä tunnustuksia on niin kiva lukea...
  Ihanaa toukokuun alkua !

  VastaaPoista
 3. Kiitos yllätystunnustuksesta! On niin mukava huomata, että joku käy Kuusirannassa ja vielä tykkääkin!

  Niin, ja sinulla on mukava kirjoitustyyli, jota on kiva lukea!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksii kaikille ja olkaa hyvä. :)Tervetuloa uudelleen.

  VastaaPoista