keskiviikko 2. toukokuuta 2012

HuTikuu oli ja meni

Hyrrää pörrää...
 HuTikuu oli sen verran huti kuu, että en saanu postailtua kaikkia kuvia joita oisin halunnu. Tuli näpsittyä melekeistä ainakii tuhat ja sata kuvaa.

Vissiinki herukkaperhonen, jota liuskaperhoseksikin kutsutaan.
 Paan sit laittaen täs muutaman otoksen kaikenlaisista pörräreistä.

Mä oon duunissa Nalle Puhilla.
Kaik hinajaiset pörrääjät on lähellä mun syräntä, kuten ehkä näkyy. :) Meil oli täs rattoisa rupattelu tuokio. Ärrä voittoista surinaa, mut ihan lempeyden hengessä.

Pakkkanen, siitä suomalaiset tykkkää
Yhtenä aamuna puol yheksän jälkeenkin oli vielä maa kuurassa. Tein postin haun ennätyksen, kun kiiruhdin hakemaan kameraa ja retkipatjaa. Ystäväni ihmetteli mihin mää sitä retkiparjaa tarviin, mut sit hokasi, et se ruoja röhnöttää siellä tantereella ketarat oikosenaan ja zuumailee linssin läpi.


Röhnöttäminen on kivaa. Ainakin mun mielestäni. Mikäs sen mukavampaa, kun olla tekevinään jotain ja tutustuu vaik leppäkertun sielunelämään.

10 kommenttia:

 1. Kyllä on valloittavia kuvia sekä valloittavia pörriäisiä :) Itsekkin voisin tuon kameran kanssa vaikka asua tuolla pihalla, harmi vain, että työt ja muut harrastukset kovasti käiritsevät tuota kuvailuharrastusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Niin, joskus tuntuu että pitäis kuljettaa kamera aina mukana, mutta ei sitä viitsi joka paikkaan raahata. Onhan mulla tietysti pokkari, sen kun muistais ottaa laukkuun niin ei paina paljon.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on ja sitä on huomattavasti helpompi kuvata, kun noita pöriseviä otuksia.

   Poista
 3. Piti oikeen suurentaa toi "hyrrää ja pörrää" -kuva!!! Niin on ihan TAIDEKUVAUSTA jo tämä!!!! Siinä on pörriäisellä oikeen ilmekin. Tosi upee otos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Viime vuonna jo olisin halunnu kuvan, jossa pörräri on ilmassa, mut ei sattunu onnistumaan. Ne on niin nopeita et ei kerkee tarkentamaan, kun ne meni jo.

   Poista
 4. Hei, retkipatja! Loistava idea. Mulla on aina polvet ja mahakin kurassa, samasta syystä :-D
  Ihania kuvia, onneksi otit ja laitoit tänne blogiin kaiken kansan ihailtavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sinullekin. :) Mikäs sen mukavampaa, kun röhnöttää siinä patjallaan ja katsoa mitä tuleman pitää.

   Poista