sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kuva(t)uksia


Siis kauhean vaikeaa valita mitä kuvia tänne julkaisee, kun niitä tulee otettua sata kerrallaan. Tosin monet menee heti deletoinnin puolelle, mutta kuitenkin. :) Ja tietenkin kun hätäpäissään hosuu, menin ensin postaamaan vain otsikon, ilman kuvia ja tekstejä. Uups, sori.

Helmililjat ovat kivasti jo nupuillaan ja hyasintit tuoksuu ihanasti. Pitää vaan mennä tarpeeksi lähelle. Siihen voisi lötkähtää nuuskuttelemaan viereen toviksi. Toiseksi viimeisessä  kuvassa olevan akileijan lehdistä tykkään hirmuisesti, varsinkin sateen jälkeen. En ole vielä saanut sellaista kuvaa siitä  kun haluaisin. Siihen tulee ihanasti pisarat kuin helmiksi lehtien reunoihin. Joten sadetta odotellessa, täydellistä kuvaa metsästäessä, täytyy vaan harjoitella. Toivotan että tänä kesänä lykästää isltä osin.

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ja sama vika rahikaisella. Kuvia alkaa tulla jo niin maan paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voisin myös yhtyä Sailan sanoihin...!:)
   Kuvasi ovat tosi kauniita ja ihailen niiden kukoistuksia!
   Kevät on ihanaa aikaa ja eikä aikaakaan, kun jo ollaan kesän kynnyksellä!

   Poista
  2. Kiitos kauniista sanoistasi. Mukava saada palautetta, millä tavalla toiset näkee ne kuvat, joskus itse voi olla vähän sokea omille otoksilleen.

   Poista
  3. Kiitos , Saila. Sitä on kyllä vähitellen oppinut että kannattaakin ottaa monta kuvaa kohteesta, niin ehkä joku niistä onnistuu., eikä harmita jälkeen päin kun se yksi kuva on plääh-kuva. :)

   Poista
 2. Hei Santra, sinulla on kaunis blogi. Ja ihania kuvia :) Sulla taitaa olla hyvä kamera käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Scilla. Kamerana mulla on Nikon D40, joka ostin tyttäreltäni hänen siirryttyään uudempaan 'leluun'. ;) Lisäksi hanki siihen makro-objektiivin, tarkalleen ottaen AF-S Micro Nikkor 85mm 1:35G ED. Mutta kuten usein käy, nyt haluaisin vielä teleobjektiivin. Linnuista on vaikea saaha läheltä kuvaa näillä vehkeillä. ;D

   Poista
 3. Ihania kuvia kaikki!!
  Nuput on kuin vauvoja, söpöjä..
  Mulla on perus pokkari jolla kuvaan ja sillä ei tahdo saada millään tarkennettua pieniä lähikuvia, järkkäriin siirtymine pelottaa näin tekniikka tumpeloa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täytyy kyllä sanoa, etten minäkään ole mikään tekniikan ihmelapsi ja siksi objektiivissa on automaatti tarkennus, se helpottaa paljon. Mutta noita lähikuvia ottaessa pitäisi myös pysyä paikallaan, eikä huojua kuin vanha lato, joka on just romahtamaisillaan. ;D

   Poista
 4. Mulla on myös ihan kamalat määrät kuvia jo ainakin kolmelta vuodelta, millonkahan sanovat töissä, että siivoa koneesi.
  On nimittäin paljon helpompi katsoa kuvia koneelta, kun ne on aikajärjestyksessä, kun kaivaa niitä jostian "tikusta".
  Ihania kuvia sulla täällä on.
  Kiitos tunnustuksesta.ja aurinkoa päiviisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että koneella vasta huomaa onko kuva oikeasti onnistunut ja miten tarkennus on osunut kohdilleen.

   Kiitos, ole hyvä ja aurinkoa sinnekin. :)

   Poista