Parhaat ja makoisamman näköiset löysi tien omaan käkättimeen. Se tekee mulle ittelle hyvää. Reilu puoli ämpäriä niitä tuli. Vihreitä on vain tuossa päällimmäisenä pikkuisen.
Sen jälkeen palkitsin itseni palkokasvin tuotteilla ja vedin herneet nen... ei ku sinne ääntä kohti, josta kuului namnam, mums, mums, rouskis. :D
Nam, nam, nam! Voitko kuvitella, että luulin karviaisten olevan kitkeriä. Onneksi älysin maistaa oman pihani vanhan puskan marjoja ennen kuin olisin pistänyt puskat mataliksi. Ne ovat älyttömän makeita! Menenpä tutkimaan olisiko siellä vielä marjoja jäljellä...
VastaaPoistaJoo. Salaisuus kai lienee, että antaa kypsyä rauhassa. Huomattiin nimittäin, että yhden kirsikkapuun marjatkin on ihan syötäviä, kun ei olla heti vähän punertuessa poimittu. ;)
PoistaHyvältä kuulostaa:)
VastaaPoistaVielä olisi keräämättä kaikki viinimarjat.
PoistaKunnon sato ja ois ihana maistella hieman karviaisia. Karviaismansikkamehu on ihan parasta jos sellasta kukaan enään jaksaa tehdä.
VastaaPoistaAjattelin tämän vuoden marjoista keittää mehua. Viime vuonna tein pikkuisen erilaisia hilloja, mutta ei niitä kauheasti mene. Pitäisi kai joka viikko paistaa plättyjä, niin sais joskus tehdä uuttakin hilloa. :)
PoistaOi mikä saalis! Täytyisi varmaan hankkia omallekin pihalle karviaisia. Yksi punainen ja yksi vihreä puska, nam :)
VastaaPoistaMeillä tuo punainen on aina tuottanut enemmän marjoja, en tiedä miksi. Vihreä on jotenkin kitulias kasvussaan.
Poista