torstai 30. kesäkuuta 2011

Hui, skulaa


Huiskulalta tuli viestiä että ovat uudistaneet sivuillansa olevan blogilistauksen, sekä parantaneet blogien löydettävyyttä ja lajittelua yms. viilausta. Sieltä löytyy helposti viimeksi päivitetyt blogit.


Jos joku haluaa tsiikailla nii klikkaa tosta HUISKULA sanasta. Sielt voi löytyy uusii tuttavuuksii.

Nii ja yläkuvan pioniKAUNOTAR on mun pikkuveljen pihalla. Oli kuulkaa niiiiin ihanat pionit että, taidanpas laittaa vielä yhden kuvan, silvuplee.

2 kommenttia:

  1. Mahtaisikohan sun pikkuveli tietää mitä lajikkeita pionit ovat nimeltään???Mun näyttäisi olevan ihan samanlaisia, ovat perintöpioneita 40 vuoden takaa. Olen veikkaillut näitä yleisimpiä Sarah Bernhardtia ja Karl Rosenfeldtiä...

    VastaaPoista
  2. Satu: Kyselin eilen, kun pikkuveli oli kämässä, noista pioneista pihallaan, mutta hänellä ei ollut hajuakan mitä plaatua ne olivat. Pionit olivat talon pihalla jo kun he ostivat sen. Talo on rakennettu joskus 1970-luvulla, mutta sen verran hän tiesi, että pionit ovat sellaista laatua, joka on ensimmäisiä pioneja, joita suomeen on tuotu, joten on joku vanha pioni. Kurkkasin blogissasi olevaa kuvaa pioneistasi ja aika samalta näyttää.

    VastaaPoista