sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Pongaa pupu


Kurkkaa kuvaa ja koita etsiä pupu. Se on vaki vieras pihalla ja sen ympäristössä. Kuva on otettu oman ompeluhuoneen ikkunasta.


Istuttelin krassit ja hajuherneet, en nenään, vaan miehen vanhan pyörän päälle. Toivotaan ettei herneet mene nenään näitä kasvattaessa, vaan kasvaisivat ihan kiltisti ja tuottaisivat iloa silmälle. Hajuherneet on etukorissa ja takana kukkaruukkuna vanha pallogrillinpohja.


Aikaisemmin tekemäni köynnöstuen laitoin tämän rehupääpiiklespojan irokeesin nostatukseen! ;D Takana on nimittäin hajuhernettä ja toisella sivulla maahumalaa ja toisella krassia. Tänä vuonna on siis tullut hommattua aiempaa vähemmän kesäkukkia, joten laitoin noista jäljelle jääneistä ruukuista ruukku-ukon. Sellaisen kuvan olen nähnyt joskus jossain puutarhalehdessä.


Pihalla aherruksen jälkeen on kiva lötkähtää pihan parhaalle paikalle lepäilemään, lueskelemaan lehtiä, juomaan kahvia ja syömään jäätelöä. Tässä onkin vetaistu muutaman kerran makoisat päivätorkut.

5 kommenttia:

 1. Mie en nähnyt sitä pupua, siis ihan uskomattoman jännä juttu, missä se on?
  Oi sentään sullakin on pyörä uusiokäytössä, hih..ja miten hauska tuo piiklespoika ja riippukeinu on ihana..pitäsköhän munkin hommata, kun tahtoo selkä väsyä kun kyykkii tuolla puskassa, voisi välillä rojahtaa huilaamaan.
  Mukavaa alkavaa helleviikkoa sinulle Santara.

  VastaaPoista
 2. Nyt muuten pääsin kirjautumaan lukijaksi, siellä oli muistaakseni viime viikolla taas jotain häikkää...:)

  VastaaPoista
 3. Tuija: Joo, en ollut huomannut laittaa blogiinkaan lukijoita nähtäväksi, vaikka se oli vain yhden klikkauksen takana. Ajattelin kai ettei täällä käy paljon kukaan lukemassa, saati että säännöllisesti.?!?

  Tuo riippumatonmalli joka meillä on, on mielestäni paras. Sellainen jossa narut tulee puukepin läpi on kiikkerä ja kippaa helposti ympäri.

  Niin, voin kertoa sen pupun paikan jossain vaiheessa, jos kukaan ei huomaa.

  VastaaPoista
 4. Piti klikata kuva isommaksi, aikas äkkiä sen sieltä bongasin ;) Harjaantunut silmä! Taitaa silläkin olla aikast lämmin...

  VastaaPoista
 5. Hih.hih...nyt miekin löysin sen pupujussin, kun täällä töissä sain tarpeeksi isoksi tän kuvan...:) hassu jänö.

  VastaaPoista