maanantai 13. kesäkuuta 2011

Iiriksiiii!!!! osa3Taas se tapahtui. Lauantaina postia hakemaan lähtiessä leuka loksahti auki kun menin pihalle. Tuosta nupusta odotin tulevan jomman kumman noista pahviläpyköiden iiriksistä. Siis joko Black Knight tai Salonique, vaan eipä tullut. Nämä kaksi iiristä MUISTAN ostaneeni ja istuttaneeni ainakin kaksi ellei kolme vuotta sitten, mutta ne eivät ole kukkineet kertaakaan. Ja mitä silmäni näkevätkään aamulla unenpöppöröisenä? Melkein luulin näkeväni unta. Tää oli kuulkaa melkein veretseisauttavaa ja heräsin oitis.

Luulisin tämänkin kuuluvan saksankurjenmiekkoihin, kuten Betty ystävällisesti kommentoi KUKKAHAMSTERIN PIHALTA edellisen postin iiriksestä, jota Vaarin tossuksi nimittelin, tai taatankurjenmiekka Gracchus. Ja siellään oli myös on se mummojen alushousujen värinen iiris tai niinkuin ystäväni ehdotti, beiget sloggit, jonka nimestä ei vielä ole tietoa. Kannattaa käydä kurkkaamassa Bettyn blogissa yhtä ihanaa iiristä joka hänen pihamaallansa kukkii.

Niin että taas oon yhtä tietämätön kuin edellisen postin iiriksenkin suhten. Pitäisi varmaan, kunhan ehtisi, googlailla noita iiriksiä jos vaikka löytyisi oikea nimi tällekin ihanuudelle. Ja tietysti jos joku lukija tietää vois vähän vinkkailla. Kiitos ja kivaa viikkoa kaikille.

PS: Sori taas oli kirjoitusvirheitä yms. ja piti korjailla. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti