tiistai 28. kesäkuuta 2011

Uusi lelu on saapunut
Nyt oon pari päivää harjoitellut tuon makro-objektiivin käyttöä ja täytyy sanoa, että kuvaaminen on entistä vaikeampaa. Kuvatessa mää huojun kuin laho heinälato ja tarkennus menee vähän vinksin ja vonksin. Ja ruokahalu kasvaa syödessä. Tarvitsen varmaan nyt jalan kuvausta varten. :D Jos se hieman edes auttaisi vakauttamaan huojuntaa.

Ja jos ensi vuonna rupean 'linnustamaan' siihen tarvittais se tele-objektiivi......uups. Mutta harjoitellaan tällä uusimmalla nyt ensin ja sit pitäisi varmaan alkaa paneutumaan niihin käsisäätöjen saloihin, niin pystyisi kikkailemaan tarkennusalueen syvyydellä.

5 kommenttia:

 1. Saman olen huomannut itsekin, että on pitänyt harjoitella "hengittämättä"-kuvaustyyliä makron kanssa. Tuuliset kelit eivät myöskään ole helpottaneet makroilua! Hyviä kuvia olet kuitenkin saanut napsittua!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hyvin alkoi ! Tuo kakkonen on mun suosikki ! Mulla ei ole erikseen objektiivia, mutta käsisäädöt on täälläkin hakusessa, oon miettinyt että täytyisköhän syksyllä mennä vaikka jollekin kurssille, voisi saada uutta inspistä kuvaamiseen.
  Hyviä kuvauksia !
  (anteeksi Santra että sähläsin kommenttien kanssa, poista vaikka tuo edellinen jos mahdollista)

  VastaaPoista
 4. Intianminttu: Kiitos. Kuvia on tullut napsittua entistä enemmän juuri tuon 'heilumisen' takia. Tietokoneen näytöllä vasta huomaa onko onnistunut vai nou.

  betty: Kiitoksia, toisesta kuvasta taidan itsekin eniten pitää. Eikä tuo sählääminen mitään haittaa, se taitaa kuulua omiinkin harrastuksiin pahenevassa määrin. ;)

  VastaaPoista
 5. Harjoittelu tekee mestarin. Makro ja teleobjektiivi olisivat kyllä kätevää omistaa. Joo, se jalka olis kätevä...

  Näppärät kuvat napsit.

  VastaaPoista