keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Väriä naamaan


Saa jos on koko päivän pihalla, eikä muista laittaa aurinkorasvaa. Nyt tuntuu siltä kuin ois naamari päällänsä.


Päivä meni kun pystytettiin aidantolppia ja unohdettiin, mitä oli tullutkaan suunniteltua ja saatiin juntata joka tolppa kahteen kertaan. Tällä kerralla ei pitänyt paikkansa se että hyvin suunniteltu, puoliksi tehty. Tai sitten ei oltu suunniteltu hyvin. ;) Alunperinhän piti olla vaan vähän pihaa ja ihan helppohoitoista. Se suunnitelma menee joka vuosi uusiksi ja hommat sen kuin lisääntyy. Ei pitäny tehä kasvimaata, nyt on kasvimaa ja tuntuu että se on liian PIENI. Ei pitänyt tehdä aitaa, nyt tehdään kun peurat talvisin napostelee marjapensaita sun muita suusasulavia herkkuja. Ei pitänyt tehdä mansikkamaata, nyt on pieni mansikkamaa ja suunnitellaan jo isompaa. Hei haloo. Tää on ihan kamalaa ja toisaalta ihanaa, siis vaikka tekee kipeää niin ei haittaa!?!?! Vai haittaako.....? No, niin kauan kuin kunto kestää niin.....öh.


Tilasin tänään makro-objektiivin. Saa nähdä mitä siitä siten seuraa. :D

4 kommenttia:

 1. Meidän mökillekin on ilmestynyt peuroja siten, että napsivat ekaa kertaa keväällä suihinsa vähän kaikkea, mitä eteen sattui :( Saanko udella minkälaisen objektiivin ostin, itse hankin juuri äskettäin Canonin 60 mm makron. Kivaa jussia!

  VastaaPoista
 2. Toi objektiivi on Nikonin 85mm ja mua ihan jännittää saisinko sen jo tänään postista. :=) Kamerakin on Nikonin, mutta kai joku muukin objektiivi ois siihen sopinu. Aattelin kuitenki pelata vähän varman päälle, kun ei oo hirveesti kokemusta noista kameravermeistä, alotteleva 'paparatsi' kun tässä vielä ollaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Mitenkäs toi sun juttus kuulostaa niin omakohtaselta...

  Makro olis kyllä kiva. Mulla on vaan yksi tavisobjektiivi.

  VastaaPoista
 4. Hih - kuulostaapa tutulta tekstisi :) Tosiaan hommat sen kuin lisääntyy, ja oma mottoni kun piti olla että puutarhahoidon pitää olla aina hauskaa. No onhan se useimmiten, mutta voisin kyllä lainata myös sinun toteamustasi että vaikka tekee kipeää ei haittaa ! Vaan muistapa aurinkorasvat näillä helteillä !

  VastaaPoista